Varen nakup

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Spletna trgovina Mastersport se zavezuje, da bo varovala vašo zasebnost. Podatke, ki nam jih boste zaupali bodo uporabljeni izključno za opravljanje storitev spletne trgovine (pošiljanje ponudb, računov, dostave izdelkov, trženja, promocije in ostale potrebne komunikacije). V nobenem primeru podatkov ne bomo posredovali nepooblaščenim osebam. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004). Posredovane osebne podatke, si lahko ogledate ali spreminjate v svojem profilu. Prav tako, lahko zahtevate njihov izbris in odjavo od prejemanje promocijskega gradiva. Za kakršno koli željeno spremembo ali sporočilo, da ne želite prejemati novic, nam pišite in sicer na naslov info@mastersport.si

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov. Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca info@mastersport.si skupaj s podatki: št. naročila, št. računa, ime in priimek kupca, naslov, številka račun ter podatke za nakazilo vračila kupnine. Vračilo vplačil vršimo na posredovan TRR kupca. V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne ali po pošti na naslov prodajalca: MASTERSPORT D.O.O., Perovo 30, 1241 Kamnik ali ga osebno prinese na prevzemno mesto prodajalca. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni po prejemu blaga. Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam.
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik (kar je najbolj običajno s plačilom na transakcijski račun), razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugačnega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče! Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Uporabniku se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne uporabniku.

MENJAVA BLAGA
Kupec ima pravico, da v 8 dneh po prejemu pošiljke podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga želi menjati za drugo blago. Sporočilo skupaj s podatki o št. naročila, št. računa, ime in priimek kupca, naslov, podatki o izdelku za katerega želite izvesti menjavo nam lahko dostavite preko elektronske pošte info@mastersport.si ali pa na naslov sedeža podjetja. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije potrošnik. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije prodajalec.

Več informacij se nahaja v splošnih pogojih poslovanja.